شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۲۸-۴-۱۳۹۷، ۰۳:۲۸ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات سایت


کلمات کلیدی: طرز تهیه نان كشمشی, نان,

طرز تهیه نان كشمشی
زمان کنونی: ۲۸-۴-۱۳۹۷، ۰۳:۲۸ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Aseman
آخرین ارسال: askari_h
پاسخ: 2
بازدید: 3002

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه نان كشمشی
ادمین
*******

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 202
تاریخ عضویت: ارد ۱۳۹۱
اعتبار: 2

سپاس ها 20
سپاس شده 33 بار در 30 ارسال


ارسال: #1
طرز تهیه نان كشمشی
مواد لازم:
مايه خمير 1 قاشق سوپخوري
شير گرم 450 ميلي ليتر
كشمش 200 گرم
آب پرتقال 1 قاشق سوپخوري
جوزهندي 2/1 قاشق چايخوري
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چايخوري
شكر 60 گرم
نمك 6 قاشق سوپخوري
كره آب شده 120 گرم
آرد 750 گرم
براي براق كردن سطح روي نان:
تخم مرغ زده شده 1 عدد
خامه 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
مايه خمير را همراه 125 ميلي ليتر از شيرگرم در ظرفي بريزيد و 15 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير عمل بيايد. كشمش را با آب پرتقال، پوست پرتقال رنده شده و جوز هندي مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. در ظرفي جداگانه باقيمانده شير، شكر، نمك و نيمي از كره را با هم مخلوط كنيد. بعد مايه خمير عمل آمده را بيفزاييد و با يك قاشق چوبي مخلوط را هم بزنيد. سپس آرد را در سه مرحله به اين مخلوط اضافه كنيد و بعد از هر بار اضافه كردن آرد، مواد را خوب مخلوط كنيد. دقت داشته باشيد آرد را به آرامي به مواد اضافه كنيد تا مواد خمير شود و لطافت خود را حفظ كند.
خمير مخلوط شده را 8 دقيقه ورز دهيد و در ظرفي كه با روغن چرب كرده ايد بگذاريد. روي خمير را بپوشانيد و حدود دو ساعت به آن استراحت دهيد تا حجم آن كاملاً دو برابر شود.
بعد از استراحت، خمير را از ظرف جدا كنيد و حدود يك دقيقه آن را ورز دهيد.خمير را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد و هر تكه از خمير را به اندازه يك مستطيل 25 در 15 سانتيمتر باز كنيد.
باقيمانده كره آب شده را روي خمير برس بزنيد و كشمش آماده را روي آن بپاشيد. خمير را محكم رول (لوله) كنيد و داخل قالب لوف چرب شده بيندازيد. خمير را دوباره كنار بگذاريد تا حجم آن دو برابر شود و بعد تخم مرغ را با خامه مخلوط كنيد و با اين مخلوط روي نان را برس بزنيد. نان را داخل فر 200 درجه سانتيگراد 20 دقيقه بپزيد و سپس حرارت را كم كنيد و به180 درجه سانتيگراد برسانيد و 20 دقيقه ديگر زمان دهيد تا آن كاملاً بپزد.
نكته: از اين مقدار خمير، دو عدد نان به دست مي آيد. دقت داشته باشيد نان بعد از اينكه از قالب جدا شد به پشت آن ضربه بزنيد تا صداي طبل از آن شنيده شود. در واقع با اين نشانه، مطمئن خواهيد شد كه نان شما پخته و آماده است. بعد از خنك شدن كامل نان، آن را برش دهيد و ميل كنيد.
با تشکر از خانم کاوه
۱۵-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر جدید

وضعيت : آفلاین
ارسال‌ها: 35
تاریخ عضویت: شهر ۱۳۹۶
اعتبار: 0

سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال


ارسال: #2
RE: طرز تهیه نان كشمشی
اینم خوبه...
امضای askari_h نمایشگاه مبلمان استانبول ترکیه
۲۳-۸-۱۳۹۶ ۰۸:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان